Digital transformation pågår!

Arbetet med den digitala transformationen har startat och sker i flera steg. Efter en heldag för att sätta plattformen kring digital transformation i en större grupp, och workshop kring digital storytelling påbörjas nu individuell coachning med de medverkande företagen.

Det blir en kickstart med en halvdag på varje plats hos varje företag, med fullt fokus på verksamheten, där vi gemensamt ska identifiera fokusområden och planera, för att kunna jobba vidare framåt tillsammans.

Det ska bli spännande att lära känna alla de olika verksamheterna och pratar möjligheter, marknadsföring, paketering, budskap, målgrupper  och liknande. Målet är att alla deltagare också ska vara med och dela med sig här, i den här bloggen, som en del av rapporteringen. Förhoppningsvis kommer vi få ta del av nya idéer, utmaningar, aha-upplevelser, problem som dyker upp och framförallt: framgångar.

Kommande veckors nedslag runt Åsnen, samlade på en Googlekarta:

download facebook instagram