Första veckans coachning: sjöglimtar

Första veckans coachning med företagen är avklarad. Tre företag, lika många halvdagar:

Ålshults Handelsbod och Quinta berättade en härlig story om sig själv, om att flytta till Sverige och om trakten kring Ålshult. Hon har en del spännande på gång, både i verksamheten med nytt kök och i tänket kring marknadsföring med berättelsen om platsen i fokus. Målet är att få en mer samlad bild av verksamheten. Tack för riktigt bra kaffe!

Tingsryd Resort har kommit en bra bit i sin digitalisering, både i tanken och i utförandet. Jan-Olof och hans team driver en stabil verksamhet, med många återkommande gäster. Hur knyter vi dem ännu närmare till oss och gör dem till ambassadörer? En spaning under dagen handlade om cykelturism, där Sydostleden innebär allt fler tvåhjuliga gäster.

Mjölknabbens Camping bjöd på Åsnenvårväder, från strålande sol till blåst och störtregn under eftermiddagen. Sven-Olof och Amy har skapat en unik plats, med camping och ett kafé som lockar långväga, och återkommande, gäster. Just nu försäsongslugn, men snart smäller det till. Utmaningen här är att öka i lagom takt!

En onsdagskväll, vid Åsnen:

download facebook instagram