Coachning vecka två: bland gårdar och äventyr

Denna veckan höll jag mig på syd- och västsidan om Åsnen. Intensiva och spännande dagar:

Storyn som Mikael berättar om släktgården och det gamla gästgiveriet på Horgeboda Gård, ett stenkast från Åsnens strand, är spännande. På gården står sex bäddar redo att ta emot långväga gäster, även 2017. Lugnet och Smålands sista vildmark lockar – nu gäller att sticka ut i den digitala vildmarken också!

Emese driver Norraryds camping, med kafé och Ursulas äventyr, en bra kombination, som det gäller att hålla ihop och dela upp lagom mycket – för att skapa tydlighet. Med hjälp av rutiner och prioriteringar kommer alla sociala kanaler leva och bubbla framöver! Landsvägscykling ligger henne varmt om hjärtat och här blir appen Strava ett sätt att sticka ut.

Försommaren hann komma till Grimslöv och jag mötte upp Roger, med fokus på guidning och kajaker. Arenan och skådeplatsen för Rogers verksamhet i Åsnenguiderna är Åsnen, ofta med utgångspunkt i Getnö. Under eftermiddagen landade flera bra insikter kring målgrupper, paketering och möjligheter att jobba med influencers.

download facebook instagram