Fjärde veckans coachning: våren kom till Åsnen

Äntligen lite vårvärme runt sjön – och med den aningen fler husbilar på vägarna. Fyra coachningspass den här veckan:

Torne Camping är ett naturligt förstastopp för många som kommer med båt/över bro till Sverige. Ibland känd som ”den danska campingen i Småland”, med 50 platser, några stugor och en stadig och återkommande ström besökare varje år. Jag, Nanette och Michael pratade om möjligheter med cyklister, fiskepaket, Tripadvisor och vad Booking.com innebär för bokningar.

I Ljusadal ligger Handaflit & Ögonfröjd, där Lilian visar upp både sina konsthanterk och sin imponerande trädgård. Dessutom närmar hon sig webbförsäljning och är med och arrangerar evenemang i Kalvsik. Sökbarhet och position på kartan stod i fokus, för att enklare bli hittad.

Veckan avslutades i Urshult: först på Urshult Hotell/B&B, där fokus under halvdagen var koncept och varumärke. Vi pratade om att våga välja sin målgrupp, kring olika typer av samarbete, bokningskanaler, om att vara tydlig i innehåll och prissättning och varför riktigt bra kaffe är viktigt.

Nästa stopp blev några hundra meter från hotellet, på Urshult Camping vid Åsnens strand. Här driver Lidia campingen, som lockar mycket internationella gäster. Vi pratade om potentialen med cykling, med Sverigeleden, Sydostleden, Åsnenleden och andra cykelvänliga vägar i trakten. Håll utkik efter Urshult Camping på Instagram!

Med veckan är också första omgången coachning klar, totalt har jag träffat 14 verksamheter de senaste veckorna.

Hann också med en avstickare till Kyrkö Mosse och bilkyrkogården, en dryg mil från Urshult:

download facebook instagram