Emese är vilse i datavärlden

Hej gott folk!

Har aldrig ”bloggat” förut, så undrar egentligen hur detta fungerar. Skulle jag skapa en egen sida, eller bara skriva och hoppas att den hamnar rätt? Och hur lägger man ut den?

Nu har arbetet kommit igång ordentligt både på campingen och med aktiviteterna. Eller, rättare sagt, arbete hade jag så det räckte innan också med bygge av stuga, röjning av markerna, osv., men hade inte så många gäster. Nu har gästerna anlänt. Lagom till att man är ganska trött själv och önskar sig egentligen några lediga dagar. Tur att gästerna är så nöjda, det ger kraft att fortsätta!

På det digitala fronten har det också kommit igång. Jag ska så småningom ha 2 olika hemsidor: en med äventyrsaktiviteterna och den andra för campingen med de aktiviteter som detta område gör möjlig.

På Instagram har jag först lyckats få upp båda mina konton så att jag kunde posta meddelande från olika poster, men nu verkar så att de har försvunnit igen och har bara ett konto. Ett case att ta med Chrille, kanske? Jag borde ha uppfostrat mina barn bättre, så de kunde mer om datorer och FB och Insta., i stället för klättra och paddla!

Lycka till och ha det så bra!

Emese /Norraryds Camping&Café

download facebook instagram