Tillsammans är allt möjligt!

Det är när vi arbetar tillsammans som dörrar kommer öppna sig.

Kanske är det inte någon nyhet för alla, men det var det för mig när jag fick reda på det idag. På sajten hitta.se finner man nämligen numer kort information om ”Åsnenområdet” och en gränsmarkering för området på kartan när man söker på adresser i orterna i vår destination!

Prova t ex att söka på en adress i Urshult, Ålshult eller någon annan ort i området, och det står att det är en ”Adress i Åsnenområdet i Kronobergs län.”

Detta hade inte varit möjligt om vi inte alla hade samarbetat och satsat på att utveckla destinationen Åsnen. Att skapa och vidareutveckla exportmogna produkter. TILLSAMMANS har vi satt Åsnenområdet på kartan – bra jobbat allihopa!

Läs mer om alla Destination Åsnens pågående projekt här.

download facebook instagram