Exportmognad

Är du redo för utländska turister? Hur pass exportmogen är ditt företag och din webb? Har du koll på vilka omvärldsförändringar som påverkar besöksnäringen i södra Sverige och känner du till den globala resenärens drivkrafter för att semestra i Sverige? På den här sidan finns information om olika internationella marknader och nyheter om besöksnäringen i Sverige.

Söker du information om olika internationella marknader och nyheter om besöksnäringen i Sverige? Klicka på bilden nedan och följ länken för att komma till Visit Sweden!

Visit Sweden trendrapport 2018: Internationella resemönster, globala drivkrafter & konsumenttrender

– ”En god kunskap om omvärlden, målgruppen och om de trender som påverkar är avgörande för hur vi i Sverige långsiktigt ska lyckas med vår kommunikation och våra erbjudanden till internationella besökare.”
Klicka HÄR för att läsa rapporten. 

Besöksnäringens målgruppsguide, 2018 från Visit Sweden

– Här får du information om den globala resenärens drivkrafter för att semestra i Sverige.Klicka HÄR för att läsa guiden.

Framtidens innovativa värdskap

– En rapport som beskriver viktiga trender, fakta och omvärldsfaktorer som på kort och lång sikt påverkar besökarens behov av information, service och värdskap på destinationen.
Klicka HÄR för att läsa.

Senast uppdaterat: 1 april 2021

download facebook instagram